SCI, Sodium Cocoyl Isethionate

4,60 €
sis. 24 % ALV
Määrä

SCI on kasvipohjainen, hellävarainen pesuaktiivinen (/pinta-aktiivinen) aine / tensidi, joka tuottaa tiiviin, ylellisen vaahdon. Tämä erä on jauhemuodossa.

Käyttösuositus normaalissa vesipohjaisessa shampoossa tai suihkugeelissä on 3 - 20 %. Voidaan käyttää enemmänkin esimerkiksi palashampoossa.


Huom: Shampoon tai pesunesteen pH tulee olla yli 6, muuten SCI tuottaa epästabiiliutta tuotteeseen. SCI ei siis sovi yhtään happamiin pesunesteisiin.

Esim. säilöntäaine Geogard ei yleensä käy kovin hyvin SCI:tä sisältävän tuotteen kanssa, koska Geogard sopii parhaiten happamammille tuotteille ja SCI taas neutraaleille - lievästi emäksisille. 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Liitteet
Tuotteen tiedot
Paino: 100 g

Arvostelujen julkaisutapa

Maaliskuuhun 2023 asti arvosteluja pystyi tekemään vain rekisteröitynyt ja ostosta teknisesti varmistettu asiakas. Nyt arvostelun pystyy antamaan myös ilman rekisteröitymistä ja teknistä varmennusta. Tarkistan kuitenkin arvostelun manuaalisesti ennen julkaisua. Julkaistavassa arvostelussa on oltava esim. etunimi tai nimikirjaimet, jotta voin tarkistaa, onko vastaava henkilö tilannut tuotteen. Jos arvostelusi ei ilmaannu sivulle parin päivän kuluessa, kirjoitathan sähköpostia (tuoksukauppa@gmail.com)

}