Toimituskulut yleensä 5,90 € (muut vaihtoehdot yläpalkissa kohdassa Toimitus)

Sinkkioksidi 50 g

Sinkkioksidi 50 g
Sinkkioksidi 50 g
3,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Inci: Zinc oxide ci 77947. Valkoinen jauhe, jota käytetään yleisesti puutereissa ja voiteissa. Sinkkioksidi valkaisee tuotetta titaanidioksidin tapaan, mutta ei ole väripigmenttinä yhtä voimakas. Sitä käytetään ihoa hoitavien ja auringolta suojaavien ominaisuuksiensa takia. Se myös auttaa osaltaan puuterimaisia tuotteita kiinnittymään paremmin. Perinteisen sinkkivoiteen ja -pastan aktiivinen ainesosa. Aurinkosuojana se on tyypiltään mekaaninen, ei kemiallinen.

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusimmat tuotteemme
Uusi
Sekalainen kokoelma mineraalimeikkien aineksia
Uusi
Black Linen and Amber 10 ml
3,00 €
Uusi
Saffron & Cedar 10 ml
3,00 €
Uusi
Black Cherry Bomb 10 ml
3,00 €
Uusi
The Perfect Man 10 ml
3,30 €
Uusi
Saippuamuotti, Tray Mehiläinen
12,50 €
Tarjoustuotteet
-50%
Cacayöljy 10 ml
3,95 € 7,90 €