Ostoskori

Safloriöljy

2,90 €
sis. 24 % ALV
Määrä

(Carthamus Tinctorius) Kylmäpuristettu ja puhdistettu.

Kevyt, hoitava öljy sopii kaikkeen kosmetiikkaan, esimerkiksi seerumeihin, voiteisiin, puhdistusemulsioon, hierontaöljyksi, hiustenhoitotuotteisiin. Sisältää runsaasti linolihappoa, lisäksi siinä on mm. omega-6-rasvahappoja, cis-linolihappoa ja E-vitamiinia. 


Alkuperämaa:  Meksiko

Kuva: Julio César García

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Tuotteen tiedot
Paino: 300 g
Mitat: 19 x 8 x 19 cm

Arvostelujen julkaisutapa

Maaliskuuhun 2023 asti arvosteluja pystyi tekemään vain rekisteröitynyt ja ostosta teknisesti varmistettu asiakas. Nyt arvostelun pystyy antamaan myös ilman rekisteröitymistä ja teknistä varmennusta. Tarkistan kuitenkin arvostelun manuaalisesti ennen julkaisua. Julkaistavassa arvostelussa on oltava esim. etunimi tai nimikirjaimet, jotta voin tarkistaa, onko vastaava henkilö tilannut tuotteen. Jos arvostelusi ei ilmaannu sivulle parin päivän kuluessa, kirjoitathan sähköpostia (tuoksukauppa@gmail.com)

}